Hvorfor have en bogholder!

Du kender det sikkert godt …Du kender det sikket godt

Du har siddet det meste af weekenden og arbejdet på virksomhedens regnskab og bogholderi, og du ville meget hellere have brugt din tid på at besøge kunder, opsøge salg, gøre det du er god til eller bare have været sammen med familien.

Måske får du ligefrem hovedpine, når du skal lave regnskab. Og en mavefornemmelse af, at du måske snyder dig selv, eller har overset noget vigtigt. Når du skal holde styr på din virksomhed er der mange ting du skal kunne.

Det kan være vanskeligt at få tid til det hele, og så er det oftest bogholderiet der bliver forsømt. Det hele kan hurtigt blive uoverskueligt og hobe sig op, så du til sidst har mistet overblikket og risikerer at miste virksomheden.

Derfor skal du have en bogholder!

Det vigtigste er din tid – en bogholder skaber tid og overblik til dig. En freelancebogholder bruger kun den tid, der er nødvendig for at skabe ro og overblik, så du kan fokuseres på væksten i din virksomhed. Det giver større overskud til dig, både i din virksomhed og til dine kunder og familie.
Med en freelance-bogholder skal du ikke tænke på udgifter til kontorhold, kurser, ferie, sygedagpenge, fridage, sociale omkostning, forsikringer osv.

Du betaler kun for den tid du bruger – afhængig af hvilke ydelser du har brug for.

Hvad laver en bogholder? Læs her